En ängslig mobil.

ferm living shoppat

Förlåt älskade barn för att du har så ängsliga föräldrar. Men här köptes en mobil efter föräldrarnas smak istället för rekomendationen för ett barns bästa. Men fin är den. Och när mobilen klickades hem åkte såklart lite andra helt nödvändiga pylar med i korgen. Som små knoppar med djuransikten, presentpåsar, guldiga dekaler och ett skissblock. Nödvändigt alltså.

2 Comments on En ängslig mobil.

 1. Anonymous
  July 21, 2015 at 1:19 pm (5 years ago)

  hej! jag hamnade på din blogg av en slump för sisådär 5 år(?) sedan när jag sökte information om Istanbul. Efter det följde jag din blogg och när ditt smyckesmärke blev känt. Nu har det gått ett tag sedan jag kikade senast och ser nu du fått barn. Stort grattis!! från en gammal följare =)

  Reply
  • enlangblondin.se
   July 22, 2015 at 9:37 am (5 years ago)

   Tack! Och nästan så man vill säga hej gamle vän utan att vi känner varandra. :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.