Dagens.

atrium cafe malmö2barnvagn rodebjer kaftanatrium malmö kafesyrade grönsaker atriumatrium kafe nytt malmö

Har gått första långa barnvagnspromenaden. Euforisk över all frisk luft och att äntligen kunna röra på sig utan en tung kula på magen. Har peppat en gravid vän med mina första ord efter att mini kom ut “trodde det skulle göra mycket ondare”. Kom att tänka på att jag fyller år nästa vecka. Trettioohmygodsju. Och passande nog frågade jag en expedit “hur mycket en tidning kostar nuförtiden” när jag skulle köpa Aftonbladet. Och så utnämner jag härmed café Atrium i Slottsstaden till stans godaste sallader.

Samtliga bilder från Atrium i Slottsstaden (utom promenad på kyrkogården dårå).

1 Comment on Dagens.

  1. Maria
    July 17, 2015 at 9:47 pm (5 years ago)

    <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.