Sju fantastiska år.

franska tullpaner köketvardagsrummet sovrummet spritskåp

Köpte lägenheten efter en jobbig separation. Lätt utbränd och med mer än ett omotiverat utbrott började jag riva gamla tapeter och spackla väggar. Efter hand insåg jag det sköna i att vara singel, att renovera en lägenhet på egen hand och att duka till tjejemiddag under valvet i hallen. Sju år allltå. Sju år där jag blev jag och utan att vara klyschig hittade mig själv. Det sjunde året lärde jag mig kompromissa när min lägenhet plötsligt skulle bli vår. Men nu är det dags för något helt annat. En lägenhet med ett barnrum, stor hall där en barnvagn får plats och en ovanvåning dit man kan gå när man vill vara själv.

Bolaget Fastighetsförmedling har tagit de tjusiga bilderna. All info finns här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.