Igår var jag minsann på Lyran!

skarflyran

Inte riktigt sant ju. Det var i tisdags. Men denna veckan rusar iväg. Och vilken bra kväll på Lyran! Rekommenderas det varmaste. Efter att man fått in en lista med dagens råvaror bestämmer man om man vill äta veg eller blandat, efter det kom det in fem helt ljuvliga rätter. Och det bästa! De brygger sin egna alkoholfria ingefära och citron öl. Saker som uppskattas när man är inne på sin femte vita månad. Och matbilden ovan. Njöt av fyra vackra anrättningar, när den femte och sista kom in kom jag på att jag hade en kamera.

2 Comments on Igår var jag minsann på Lyran!

 1. Elisabeth S
  February 13, 2015 at 7:08 am (7 years ago)

  Var har du hittat din fantastiska sjal?

  Reply
 2. enlangblondin.se
  February 16, 2015 at 2:30 pm (7 years ago)

  Den är inköpt på Nørgaard på Strøget i Köpenhamn!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.