Medelhavsvärme vs ösregn.

gemmagamla väster

Torsdagskvällens tjusiga sällskap; Malin, Jimmy “JimmyTheStylist” och Karoline med bästa finaste butiken Gemma.

knullskjortan

Denna blusen alltså! Och så finns det kvinnor som varit tvungna att lämna tillbaka den när deras män tittat närmre på motivet…

leo skor

Kvällens populäraste sko. Och armband.

lite kalabalik bastard

Förra veckan alltså! Till bredden fylld med trevligheter och en sol som outtröttligt strålade. Jobb som skulle bli klart (men inte blev det, men vad gör väl det en regnig måndag…), minnesvärd middag på Bastard en kväll som aldrig blev sval, knytis med alla gamla tjejerna från förr och så en grillfest för att fira att det var dags för semester. En grillfest där det planerade långbordet på gräsmattan fick bli sitt-där-du-får-plats-inomhus och grillningen fick ske under regnskydd. Gotta love svensk sommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.