Sova kan man göra en annan dag.

jag wall colors lite flirt lite kalabalik new york sky line ostron

Sätter oss på flyget vid femtiden på tisdagseftermiddagen. Landar i Köpenhamn vid tio på onsdagsförmiddagen. Och det är inte vilken onsdag som helst. Det är ju Guldäggsgaledagen. Så ingen rast ingen ro. Hem, packa om, duscha, svida om och så på planet upp till Stockholm för att festa till det med stockholmskollegerna. Just nu känns det dock aningen avlägset. Huvudet hettar av förmycket sol, fötterna bultar av förryckte traskande. Och kroppen är lagom seg efter ett par Margaritas.

Dagens bästa var en effektiv shopping på Scoop. Två finfina väskor som hamnar under kategorin galet bra kap. Vi snackar en svindlande trevlig dollarkurs och 25% spring discount. dagens högsta var Empire state building. Dagens New York tips är en promenad längst High Line. Framförallt i gassande försommarsol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.